SC Siretul Distriprod SRL infiintata in 2014, continua si dezvolta activitatea celui mai mare producator de perdele din tara, SC Siretul Pascani.


Compania si-a propus continuarea traditiei si activitatii Fabricii de Perdele din Pascani, reprezentand o alternativa a asigurarii continuitatii si existentei unui brand - Perdelele Siretul - cunoscut in tara si strainatate, implementand o alta organizare a personalului, a muncii si a fluxului tehnologic.


SC Siretul Distriprod SRL a achizitionat activele Fabricii de Perdele Pascani (teren, cladiri, masini si utilaje, instalatii) a angajat personal calificat, produce si comercializeaza - perdele, tricot - dar si alte produse obtinute prin tricotare: fete de masa, mileuri, dantele, PK5 (plasa) si altele.

Societatea se prezinta ca o entitate functionala bine definita, a incheiat si deruleaza contracte economice cu diversi parteneri de afaceri, incepand cu aprovizionarea de materii prime, materiale, utilitati pana la desfacerea produselor catre diversi beneficiari.

Principalul produs, perdele, este rezultatul activitatii si experientei de peste 40 ani, a unui colectiv ambitios, interesat si inventiv, care a reusit sa mentina pe piata un produs romanesc de calitate, cautat atat in tara cat si in strainatate.

Desfacerea produselor finite se face prin:


• reteaua proprie de agenti de vanzari, care desfasoara activitatea de vanzare a produselor finite pe tot cuprinsul tarii - fiecare agent de vanzari are repartizata o zona de distributie si se deplaseaza cu mijloacele de transport proprii
• prin magazinul propriu de la sediul societatii ( punct de lucru )
• prin curierat

Folosirea eficienta a personalului in productie, optimizarea consumurilor, selectarea atenta a clientilor, a dus la obtinerea de rezultate financiare bune care ne stimuleaza si ne responsabilizeaza in acelasi timp.

SC SIRETUL DISTRIPROD SRL isi propune dezvoltarea si consolidarea societatii pe piata , continuand si dezvoltand afacerea, invatand din trecutul bun si mai putin bun al fostei Fabrici de perdele, sperand intr-o colaborare buna cu clientii, cu alte societati si institutii.


BUY NOW